Dörrautomatik & Dörrstängare

Vi säkrar dörrar och förbättrar tillgängligheten med skräddarsydda lösningar. Vi hjälper er med dörrautomatik och dörrstängare för en trygg och smidig passage.

Säkra dörrar med ökad tillgänglighet

Behöver du säkra dina dörrar och öka tillgängligheten i din fastighet? Vi på Klippans lås & säkerhet är här för att hjälpa dig. Oavsett om det gäller befintliga dörrar eller nya installationer kan vi skräddarsy en lösning som passar dina specifika behov och byggnader.
Våra elektriska dörrautomatiker och mekaniska dörrstängare är nyckelkomponenter för att säkerställa en trygg och effektiv passage. Med vår dörrautomatik kan dörren öppnas och stängas elektroniskt, vilket ger ökad tillgänglighet och trygghet för alla användare.

Dörrautomatik för ökad tillgänglighet

Dörrautomatik är idealisk för att underlätta passage för äldre och personer med funktionsnedsättningar. Genom att installera dörrautomatik på dina dörrar kan du uppfylla tillgänglighetskrav, brandsäkerhetskrav och utrymningskrav på ett effektivt sätt.

Aktiveringen av automatiken kan ske genom olika metoder, såsom öppningsknappar, armbågskontakter eller kodlås, integrerade i ditt passersystem.

Dörrstängare effektivt mot brand och stöld

Mekaniska dörrstängare är avgörande för att säkerställa brand- och stöldskydd i din fastighet. Genom att använda dörrstängare förhindrar du spridning av brand och rök samt minskar risken för obehörig åtkomst och intrång.

Vi erbjuder ett brett urval av dörrstängare för olika typer av dörrar, oavsett om det gäller dörrar inomhus eller större portar och grindar, har vi lösningen för dig.

Kontakta oss idag

På Klippans lås & säkerhet är dörrstängare och dörrautomatik en central del av vår kompetens och service. Tillsammans med våra pålitliga leverantörer kan vi garantera högkvalitativa produkter och skräddarsydda lösningar för dina behov.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå

Vi har semesterstängt v 29-30 , vi kan nås på mail info@klippanslas.se. Trevlig Sommar!