Säkerhetsprodukter

Vi erbjuder pålitliga säkerhetsprodukter såsom kassaskåp och hänglås med mera för att säkerställa trygghet och skydd för dina ägodelar.

Skydda dina värdesaker

Skydda dina värdesaker med våra pålitliga säkerhetsprodukter. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter för att säkerställa att dina ägodelar förblir trygga och skyddade.

Kassaskåp och säkerhetsskåp

Investera i ett kassaskåp eller säkerhetsskåp för att säkra dina mest värdefulla tillhörigheter. Vi erbjuder olika typer av kassaskåp som passar dina behov, från smycken och elektronik till pass och andra värdefulla dokument.

Dokumentskåp för brandskydd

Våra dokumentskåp är avsedda att skydda dina viktiga papper mot brand. Med olika brandklassificeringar kan du välja den som passar dina behov bäst och få tryggheten att dina dokument är säkra.

Inbrottsfördröjande säkerhetsskåp

Våra inbrottsfördröjande säkerhetsskåp ger ett effektivt skydd för mindre stöldbegärliga ägodelar. Perfekt för förvaring av personliga och värdefulla tillhörigheter i hemmet, sommarstugan, båten eller husvagnen.

Hänglås av hög kvalitet

Skydda dina tillhörigheter med våra starka och slitstarka hänglås från kända tillverkare. Vi erbjuder hänglås i olika säkerhetsklasser för olika användningsområden, från invändig låsning av fönster till låsning av dörrar och portar.

Då försäkringskrav finns, är det oftast klass 3 som gäller för privatpersoner. För företag gäller klass 4. Dock viktigt att kontrollera med det försäkringsbolag du har, om vilka krav som gäller för just din försäkring.

Vajrar och kättingar för extra säkerhet

För ytterligare säkerhet kan du använda våra vajrar och kättingar tillsammans med hänglås för att låsa fast dina ägodelar. Perfekt för att säkra cyklar, mopeder, motorcyklar och andra tillhörigheter.

 • Hänglås klass 1

  Till exempel för låsning av skåp i omklädningsrum och skåp i skolan.

 • Hänglås klass 2

  Exempelvis för låsning av källare och/eller vind i flerfamiljshus eller för att låsa båt under 200 kg och cykel.

 • Hänglås klass 3

  För att låsa invändig dörr, port och lucka i skyddsklass 1, 2 och 3. Låsa motorcyklar och mopeder och båtar över 200 kg då i kombination med intygad kätting.

 • Hänglås klass 4

  Exempelvis för att låsa utvändig dörr, port, lucka och galler i skyddsklass 1, 2 och 3.

 • Hänglås klass 5

  Används för speciellt krävande användningsområden.

Beslag och övriga tillbehör

Vi erbjuder även ett urval av beslag och andra tillbehör för att säkerställa att dina lås och säkerhetssystem fungerar optimalt.

Kontakta oss

Har du några funderingar eller vill ha mer information kontakta oss eller besök vår säkerhetsbutik för att hitta de bästa säkerhetsprodukterna för dina behov. Skydda dina värdesaker med Klippans lås & säkerhet!

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå

Vi har semesterstängt v 29-30 , vi kan nås på mail info@klippanslas.se. Trevlig Sommar!