Nyckelkopiering

Vi erbjuder snabb och säker nyckeltillverkning för alla behov. Från hemnycklar till cykelnycklar, vi har lösningen för dig.

Snabb och säker nyckelservice

Behöver du en extra nyckel att ge till familj eller vänner när du är på resande fot? Eller är det dags för alla i familjen att få sin egen nyckel? Oavsett dina behov, så är vi här för att hjälpa dig. Vi tillverkar nästan alla typer av nycklar som finns på den svenska marknaden, från hemnycklar och cykelnycklar till möbelnycklar och tillhållarnycklar. Vi löser det du behöver och använder flera olika tekniker beroende på nyckelns typ.

Nyckeltillverkning

De flesta nycklar kan enkelt kopieras. Vi kan kopiera nyckeln utifrån en befintlig nyckel eller från en nyckelkod. Med vissa lås som har ett kodnummer på cylindern kan vi tillverka nyckeln utan att du behöver lämna ifrån dig något. Det tar oftast inte mer än 5-10 minuter att tillverka en nyckel. Besök vår säkerhetsbutik, ring eller maila oss så hjälper vi dig!

Kopieringsskyddade nycklar

För låssystem eller nycklar med kopieringsskydd krävs en auktoriserad låssmed med behörighetsavtal för att utföra kopieringen. Dessa låssystem är extra säkra, och varje tillverkad nyckel registreras och numreras enligt gällande krav. Därför kontrollerar vi alltid beställarens behörighet. För att få en ny nyckel krävs en skriftlig beställning från en behörig beställare samt identifiering och underskrift av en nyckelkvittens.

Elektroniska nycklar

För dig som behöver elektroniska nycklar är vi här för att hjälpa till. Elektroniska nycklar som kan programmeras med ett mikrochip och kombineras med elektromagnetiska låssystem för extra säkerhet.Det innebär att låscylindern inte behöver bytas ut om nyckeln skulle försvinna.

Kontakta Oss

Tillverkning av nycklar är ett hantverk vi är stolta över, och vi tar oss an alla typer av uppdrag. Låt inte gamla eller trasiga nycklar hindra dig. Kontakta oss så hjälper vi dig att säkra dina lås och göra livet lite enklare med en ny nyckel.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå